Ünlü Korona doktorunun sevinç mesajı

Türkiye’de Kovid-19 hastalığından kurtulanların sayısında artış yaşanıyor. Doç. Dr. Aytuğ Altundağ da Kovid-19 hastalığına yakalanan ve durumu kritik olan bir hastasının bugün iyileşerek taburcu olduğunun müjdesini sosyal medyadan verdi. Altundağ, “Bugün benim için çifte bayram oldu. Kovid-19’lu olan hastamızı daha taburcu ettim. Hastanemizde tüm meslektaşlarımla birlikte bu sevinci yaşadık” dedi

Türkiye koronavirüsten kaynaklı Kovid-19 hastalığından iyileşenlerin sayısı bugüne kadar 16 bin 477 kişiye ulaştı.

Birçok Korona vakası ile ilgilenen Kulak, Burun, Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Aytuğ Altundağ da koronavirüsünden kaynaklı Kovid-19 hastalığına yakalanan bir hastasının bugün iyileşerek taburcu olduğunun müjdesini sosyal medyadan verdi.

BUGÜN BENİM İÇİN ÇİFTE BAYRAM OLDU

Doç Dr. Altundağ, sosyal medya hasebından şöyle dedi: "Bugün benim için çifte bayram oldu. İlk geldiğinde çok kötü durumda olan, oksijen satürasyonu çok düşük ve akciğer filminde ileri derecede sorunları tespit ettiğimiz bir #covid19'lu hastamızı daha taburcu ettim. Hastanemizde tüm meslektaşlarımla birlikte bu sevinci yaşadık."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Grip Sonrası Her Yıl 70-80 Bin İnsan Koku Körü Oluyor

Nursima ÖZONUR- Kaan ULU/ANKARA, (DHA)- ANKARA'da Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı Doç. Dr. Aytuğ Altundağ, her yıl 500 milyon insanın gribe yakalandığını söyleyerek, "Bu insanların 50 bini hayatını kaybediyor. Yaklaşık 70-80 bin kişi ise kalıcı koku k

Devamını Oku
Burun Ameliyatı Sonrası Koku Duyunuz Kaybolmasın!

Burnumuz yüzümüze ifade verir. Bu nedenle de “Acaba ameliyat olsam da burnumu biraz daha farklı yaptırsam daha mı güzel olurum?” sorusu akıllara gelir.

Devamını Oku
Bu Hastalık Toplumun 5'te 1'ini Etkiliyor!

Dost sohbetine eşlik eden kahvenin kokusuyla da huzur verdiğini biliyor muydunuz? Ya yediğiniz yemeğin lezzetini sahip olduğu aroması ve kokusundan aldığını?

Devamını Oku