Hizmetlerimiz

Burun Kemiği Eğriliği (Burun Deviasyonu)

Devamını Oku
Burun Eti Büyümesi (Konka Hipertrofisi)

Konka ‘lar, diğer adı ile “Burun Etlerimiz” solunan havanın nemlendirilmesi ve ısısının ayarlanmasında önemli görevleri olan anatomik yapılardır.

Devamını Oku
Balon ile Sinüzit Ameliyatı

Balon kateter dilatasyon cerrahisi olarak da bilinen balon sinoplasti, tıkanmış sinüsleri temizlemek için bir prosedürdür. Bu ameliyat nispeten yenidir, 2005 yılında FDA tarafından onaylanmıştır.

Devamını Oku
Burun Estetiği

Burun estetiği ameliyatı, hastaların yüzlerine mümkün olan en uygun şekilde burunlarının yeniden şekillendirilmesi ameliyatıdır. Burun Estetiği öncesi hastalar ile çok iyi bir iletişim kurulmalı hastaların beklentileri çok net bir biçimde belirlenmel

Devamını Oku
Burun Ameliyatı Öncesinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar!

Tüm dünyada en sık yapılan ameliyatların başında burun ameliyatları gelir. Burun ameliyatları olarak adlandırılan grup içerisinde kendi içerisinde alt gruplara ayrılmış bölümler mevcuttur.

Devamını Oku
Bilgisayar Destekli (Navigasyonlu) Sinüzit Ameliyatı

Sinüslerin kronik iltihabı sonrası oluşan sinüzit hastalığının cerrahi olarak tedavisinde uygulanan Endoskopik Sinüs Cerrahisi’ne kimi özel durumlarda yardımcı olarak kullanılan Cerrahi Navigasyon cihazları ile yapılan Bilgisayar Destekli Sinüs Ameli

Devamını Oku
Revizyon Burun Estetiği

Çeşitli nedenlerle daha önceden burun estetiği olmuş hastaların sonuçlarından memnun olmaması sebebiyle yapılan ikinci ameliyatlardır. Önceki operasyonun durumuna göre ortalma 2-3.5 saat arasında değişen süreleri bulunmaktadır. İlk ameliyata göre old

Devamını Oku
Çocuklarda Bademcik ve Geniz Eti Ameliyatı

Bademciklerin vücuttaki konumları herkes tarafından bilinse de vücuttaki işlevleri konusunda çok az kişi nitelikli bilgiye sahiptir.

Devamını Oku
Burun Eti Lazer Küçültme

Burun etleri her burun deliğimiz içerisinde ALT, ORTA ve ÜST olmak üzere sağlı sollu toplam 6 adet olan dokulardır. Burun etlerinin büyüklükleri yukarıdan aşağı doğru artmaktadır.

Devamını Oku
Sinüzit Ameliyatı

Sinüzit toplumun büyük bir kesiminde görülen kronik hastalıklar arasındadır. Sinüzit problemi akut ve kronik olmak üzere iki farklı türde değerlendirilmekle birlikte tedavi edilmediği sürece birtakım ciddi sağlık problemlerine neden olabilmektedir.

Devamını Oku